BejelentésJobb agyféltekés rajztanítás
Megtanítom rajzolni 4 nap alatt

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
kihelyezett tanfolyamok

Várom iskolák, tanárok jelentkezését kihelyezett tanfolyamok szervezésére

tovább >>

2012 július 17-től befejezem a tanítást.

Mindenkinek jó rajzolást, festést, és tanulást kívánok!


Gyerekkoromban állandóan festettem, vagy olvastam. Végül érettségi előtt a racionális oldalam kerekedett felül- mérnöknek tanultam. A kreativitásom 25 éven át a ruhavarrásban, a két fiam felnevelésében, festésben, és lakásdíszítő tárgyak és bizsuk különféle technikákkal történő megalkotásában nyilatkozott meg.

Pár éve rábukkantam Betty Edwards jobb agyféltekés rajztanítási módszerére. Ez körülbelül egybeesett azzal az időszakkal, amikor életemet átértékelve rájöttem, hogy a tanítás rendkívül fontos az életemben.

2009 óta több száz felnőttet és fiatalt tanítottam meg rajzolni, és sokakat ékszerkészítésre. A vendégkönybe írt bejegyzések, és a tanítványok elkészült rajzai bizonyítják, hogy tevékenységem mennyi örömet okoz a résztvevőknek, és kijelenthetem, hogy nekem is legalább ugyanennyit.

Így hát tanítom a rajzolást, festést, kreatív technikákat. Szeretettel várok mindenkit, fiatalt és idősebbet, élje át velem együtt az alkotás örömét, győződjön meg ennek a csodás módszernek az eredményességéről.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!